dilluns, 3 de juny del 2013

REUNIÓ DE LA COMISSIÓ DE SEGUIMENT DE MONTSERRATINA

El passat 28 de maig a l'Oficina d'Districte 2 situada en un nou local situat al carrer Dos de Maig 46 va tenir lloc la reunió de seguiment de Montserratina, en la qual l'AMPA INS Miramar està representada a través del seu president. Aquest nou local serà l'Oficina del Pla de Barris per l'inici de les obres de la Plaça Constitució.

En el nou local s'han centralitzat els següents serveis municipals i entitats:

• Regidoria de Districte
• Oficina del Pla de Barris
• Servei municipal de mediació
• Punt Òmnia (Sala XPLAI)
• Casal de Gent Gran
• AVV Montserratina - Mas Ratés
• Àpats en companya

En l'ordre del dia es van abordar les obres de la Plaça Constitució, el treball als barris i el seguiment de les actuacions del Pla de Barris.

A mitjans  del mes d'abrils és van iniciar les obres  d'urbanització de la plaça amb l'enderroc de la plaça,  els locals i l’equipament. Actualment està tot l'enderroc realitzat i s'estant finalitzant les feines  d'excavació. A continuació s'iniciará la construcció de fonamentació dels murs. Està previst que en desembre de 2014 s'hagi finalitzat l'urbanització de la plaça, la construcció de l'Equipament social i la construcció dels habitatges.

En quant al Treball als Barris destacar que és manté el Servei d'Orientació laboral en el nou local de l'Oficina del Pla de Barris. Aquest Servei va dirigit a la població en situació d'atur del barri.

Entre les actuacions destacables al Pla Montserratina esmentar: la 3ª edició de cursos d'informàtica, la 1ª edició de la biblioteca verda, el Servei de Suport a les Comunitats, el programa "Patis Oberts" i la web revista i Newsletter MONTSERRATINA.

Per a més informació us podeu adreçar a:


Districte II

Presidència: Sr. Anselmo Sánchez Ramírez
Oficina del Districte II: plaça de la Constitució, núm. 3
Adreça electrònica: slopezr@viladecans.cat
Telèfon: 93 647 03 62










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada