divendres, 25 de maig del 2012

LLIURAMENT D'ORLES DE 2n DE BTX Curs 2011-2012

En el dia d'ahir , dia 24 de maig a les 17.30 hores, va tenir lloc l'acte de graduació de la  22ena promoció de  Batxilllerat del nostre Centre.

Els alumnes que van finalitzar els seus estudis de  2n de Batxillerat vàrem estar homenatjas per la direcció del centre, els seus profesors i profesores en un acte força concorregut de familiars i amics, que no voliem perdra l'ocasió d'acompanyar-los en aquest acte tan emotiu.

La Benvinguda va estar a càrrec del coordinador de BTX. senyor Félix Rabal. Durant l'acte van haver-hi diversos parlaments a càrrec de la senyora Toni Pando, tutora de 2n A de BTX, Dunja Capitan , Alba Mata, Aitor Sánchez i Alejandro Vas , en representació dels alumnes de 2n, del senyor Fèlix Rabal com a tutor de 2n B de BTX , per senyor Director Carlos Mariño, i també del senyor President del AMPA José Luis Grande.

L'acte va estar amenitzat amb diverses actuacions musicals i poètiques dels propis alumnes i d'altres companys.

L'homenatge va finalitzar amb el lliurament d'Orles a tots els graduats que havien finalitzat els seus estudis satisfactoriament, i que van rebre el fort aplaudiment de profesors , familiars i públic assistent.

Al final de l'acte, l'AMPA va obsequiar amb un petit detall als nois i noies que es van amenitzar amb les seves intervencions, per tot seguit oferir un aperitiu a tots el homenatjats ,professors, familiars, i reste d'assistents.

La Junta Directiva de l'AMPA vol expressar la seva més sincera enhorabona a tots els alumnes per l'èxit en la finalització dels seus estudis de secundaria. FELICITATS!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada