divendres, 4 de maig del 2012

VISITA DE LA REGIDORA D'EDUCACIÓ A LA SEU DEL AMPA INS MIRAMAR

El passat 27 d'abril l'AMPA va rebre la visita a les seves depèndencies de la
5a tinenta d’alcalde, vicepresidenta de l’Àmbit de Serveis a la Ciutadania, responsable de l’Àrea de Serveis Personals i regidora d’Educació, Salut i Consum, Gisela Navarro Fuster.

La Regidora va conèixer de part dels membres de la Junta Directiva el funcionament quotidià del nostre AMPA, l'elevat nombre d'associats així com la col·laboració de l'associació amb el projecte educatiu del Centre, felicitant-los per la tasca que estaven portant a terme. Per la seva banda, la Regidora va possar l'accent en els recursos que l'Àrea de Serveis Personals disposa per recolzar la tasca de les Associacions de Pares i Mares dels centres educatius: subvencions i ajuts per portar a terme activitats de caire cultural, el Pla de transició Escola-Treball,  i formació per a pares i mares en temes educatius entre d'altres. 

Tanmateix l'AMPA va informar a la Regidora de que s'està portant a terme l'adequació dels Estatuts de l'Associació a la normativa vigent. Aquest tràmit s'està fent amb la col·laboració dels serveis jurídics del Ateneu d'Entitats Pablo Picasso.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada